Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

«Να στηθούν κρεμάλες στη Βασιλίσσης Σοφίας!»



Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο traveltimes.gr, ο Χρυσόστομος, μητροπολίτης Ζακύνθου, είχε αρκετά «ακραίες» θέσεις, αφού όταν ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνουμε για να βγούμε από την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει λόγω της οικονομικής κρίσης, απάντησε:

«Θα πρέπει να φτιαχτούν κρεμάλες από τη Βασιλίσσης Σοφίας ως τις στήλες του Ολυμπίου Διός ώστε να κρεμαστούν: ένας δεσπότης, ένας εισαγγελέας, ένας υπουργός, ένας μηχανικός, ένας γιατρός, ένας εφοριακός, ένας πανεπιστημιακός , ένας από κάθε σινάφι και πέντε δημοσιογράφοι. Η Εκκλησία κρέμασε έναν δεσπότη. Οι άλλες θέσεις περιμένουν τους υπόλοιπους».

Στη συνέχεια μιλώντας για τον ρόλο της εκκλησίας στην κρίση, τόνισε ότι η εκκλησία κάνει ότι μπορεί εκφράζοντας όμως την αντίθεσή του στην εμπλοκή της, στα πολιτικά δρώμενα. από την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει λόγω της οικονομικής κρίσης, απάντησε:

«Θα πρέπει να φτιαχτούν κρεμάλες από τη Βασιλίσσης Σοφίας ως τις στήλες του Ολυμπίου Διός ώστε να κρεμαστούν: ένας δεσπότης, ένας εισαγγελέας, ένας υπουργός, ένας μηχανικός, ένας γιατρός, ένας εφοριακός, ένας πανεπιστημιακός , ένας από κάθε σινάφι και πέντε δημοσιογράφοι. Η Εκκλησία κρέμασε ένας δεσπότη. Οι άλλες θέσεις περιμένουν τους υπόλοιπους».

Στη συνέχεια μιλώντας για τον ρόλο της εκκλησίας στην κρίση, τόνισε ότι η εκκλησία κάνει ότι μπορεί εκφράζοντας όμως την αντίθεσή του στην εμπλοκή της, στα πολιτικά δρώμενα.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου