Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Αδηφάγος και άγιος ο Θεός

Δεν της φθάνουν της εκκλησίας αυτά που έχει; Θέλει κι' άλλα;

Ο Αλ. Κοντός αν το έκανε αυτό ως Διαχειριστής μιας εταιρείας θα πήγαινε μέσα για απιστία. Να τα πληρώσει από την παχυλή τσέπη του.

ΣΓΣ


Βατοπέδι Νο2...

Χάρισε 32 στρέμματα στον Άνθιμο..
.
ο Αλ. Κοντός ως υφυπουργός

Mια σημαντική αποκάλυψη κάνει σήμερα η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" για ένα «δώρο» αξίας τουλάχιστον 12 εκατ. ευρώ που έκανε ο Αλέξανδρος Κοντός, ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο, μεσούσης μάλιστα της κρίσης για την υπόθεση της μονής Βατοπεδίου.
Πρόκειται για μία έκταση 32 στρεμμάτων, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και στον δρόμο Πανοράματος-Θέρμης, που δόθηκε «κατά κυριότητα» στον Ανθιμο για να φτιάξει εκκλησιαστικό ίδρυμα με τον τίτλο «Κέντρο αποθεραπείας-αποκαταστάσεως και ξενών αποκαταστάσεως για άτομα ηλικιωμένα και άπορα». Φορέας κατασκευής του έργου είναι η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Η έκταση αυτή, που έχει χαρακτηριστεί δασική, είναι μέρος...
κοινόχρηστης έκτασης περίπου 1.000 στρεμμάτων που το 1957 παραχωρήθηκε από το υπουργείο Γεωργίας στο υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας «υπέρ του εθνικού οργανισμού πολεμιστών Ν 751/48 Βορείου Ελλάδος». Ο σκοπός της παραχώρησης, όπως αποκαλύπτουν στο ρεπορτάζ οι Κ. Λασκαρέλιας και Ν. Φωτόπουλος, δεν εκπληρώθηκε ποτέ!
Διαβάστε όλο το σχετικό δημοσίευμα εδώ

http://press-gr.blogspot.com/2009/02/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου