Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Πρόκληση ή θράσος ή περιβαλλοντική συνείδηση;

Παρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2009
ΟΙ ΝΕΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Τύψεις φαίνεται ότι διακατείχαν μέχρι πρότινος πολλούς βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου επειδή τα ακριβά δίλιτρα αυτοκίνητά τους ρύπαιναν την ατμόσφαιρα.
 Μαζεύτηκαν λοιπόν μια νύχτα στην βουλή και ψήφισαν ένα νόμο που τους επιτρέπει να αντικαθιστούν τα αυτοκίνητά τους και με υβριδικά οχήματα ανεξαρτήτως κυβικών και
 μάρκας. Και φυσικά άδραξαν την ευκαιρία…

Όχι, δεν τα αντικατέστησαν με τα σεμνά και ταπεινά Toyota Prius και Honda Civic Hybrid. Κάτι παραπάνω από τους μισούς βουλευτές μας, όσοι δηλαδή χρειάζονται για να περάσουν ένα νομοσχέδιο, επέλεξαν τις νέες υβριδικές Lexus GS450h, λιανικής αξίας 72.000€ η μία, για να αντικαταστήσουν τα πολυτελή αυτοκίνητα που η προηγούμενη φουρνιά βουλευτών τους είχε κληροδοτήσει. Προχώρησαν σε αυτή την επιλογή με την δικαιολογία ότι η συγκεκριμένη Lexus είναι πιο οικολογικό και φιλικό όχημα προς το περιβάλλον σε σχέση με τα προηγούμενα που είχαν στην κατοχή τους για τις μετακινήσεις τους. Όμως αυτή η δικαιολογία δεν υφίσταται καθώς το εν λόγω υβριδικό μοντέλο εξοπλίζεται με βενζινοκινητήρα V6 3,5 λίτρων που ελάχιστα προστατεύει το περιβάλλον σε σχέση με τα παλιότερα αυτοκίνητα των βουλευτών που απαγορευόταν να είναι πάνω από 2 λίτρα .

Αν οι βουλευτές είχαν αληθινή οικολογική συνείδηση θα μπορούσαν να διαλέξουν άλλα υβριδικά που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Από τότε που ο πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας πριμοδότησε την αγορά μοντέλων υβριδικής τεχνολογίας, αίροντας το πλαφόν στον κυβισμό από 1.600 έως 2.000 κυβικά που ισχύει για τα συμβατικά βουλευτικά αυτοκίνητα, το γκαράζ της βουλής γέμισε από τα Lexus GS450h, παρά το γεγονός ότι οι 300 είχαν άλλες, πραγματικά οικολογικές, επιλογές: Το Toyota Prius, αυτοκίνητο που έχει επιλέξει και ο έλληνας επίτροπος περιβάλλοντος στην Ευρωπαική Ένωση κ. Σταύρος Δήμας και το Honda Civic Hybrid αποτελούν ουσιαστικές οικολογικές λύσεις για πολλούς λόγους. Είναι άνετα, παρέχουν υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και ασφάλειας, καταναλώνουν ελάχιστη βενζίνη, εκπέμπουν πολύ λιγότερους ρύπους από το υβριδικό της Lexus και κοστίζουν στο 1/3 της λιανικής τιμής της υπερπολυτελούς υβριδικής λιμουζίνας που κοστίζει όσο μια γκαρσονιέρα.

Στον πειρασμό της υβριδικής πολυτέλειας της Lexus ενέδωσαν βουλευτές και πολιτικοί αρχηγοί από όλες τις παρατάξεις εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ τους οι: ο γραμματέας της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ κ. Γιάννης Τραγάκης, ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής ΝΔ κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην υφυπουργός Tουριστικής Aνάπτυξης και βουλευτής κ. Aναστάσιος Λιάσκος, ο βουλευτής ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η βουλευτής της ΝΔ κυρία Φωτεινή Πιπιλή, ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρος Ευθυμίου, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Ντίνος Βρεττός, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ντίνος Ρόβλιας και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Σε αυτούς να προσθέσουμε και την γενική γραμματέα του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα.

Ο, κατά δήλωσή του λογικός, γραμματέας της ΝΔ κ.. Ζαγορίτης, γνωστός και για την ικανοτητά του να κάνει το άσπρο μαύρο, δήλωσε για το αμάξι του σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι το προτίμησε γιατί είναι πιο γρήγορο και ασφαλές.

Από τα αλώνια της Νίκαιας στα δερμάτινα σαλόνια της Lexus ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κ. Ιωάννης Τραγάκης


Χαμογελώντας εξέρχεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρος Ευθυμίου από την υβριδική λιμουζίνα των 75000 ευρώ που το κράτος του παρέχει. Γιατί να μη χαμογελά άλλωστε;

Το χρώμα του αυτοκινήτου της Paris Hilton επέλεξε η κα Φωτεινή Πιπιλή για την υπερπολυτελή Lexus της.

Χρωματική διαφοροποίηση σε σχέση με τις κλασικές μαύρες λιμουζίνες πραγματοποίησε και ο πρώην υφυπουργός Αμυνας κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.


Παραθέτοντας αυτή την μάλλον συλλεκτική φωτογραφία, δεν θα προβούμε σε σχόλια για να αποτρέψουμε ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε. τύπου: «Το Κ.Κ.Ε, το κόμμα που σταθερά υπερασπίζεται τα συμφέροντα των φτωχών και αδυνάμων ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, καταδικάζει την αήθη επίθεση συμφερόντων του κεφαλαίου ενάντια στην σεμνή και ταπεινή Αλέκα Παπαρήγα…»


Εκτός από τους 160 περίπου βουλευτές που επέλεξαν την υβριδική λιμουζίνα Lexus GS450h, 135 επέλεξαν ένα εκ των επίσης πλήρως εξοπλισμένων λιμουζινών συμβατικού τύπου Μercedes 280Ε, Audi Α6 και Saab Αero 93-95. Πραγματική οικολογική συνείδηση είχαν μόνο 5 βουλευτές οι οποίοι επέλεξαν τα «φθηνά» υβριδικά των 25.000€ για την μετακίνησή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν περισσότεροι από εβδομήντα βουλευτές που πριν εκλεγούν διέθεταν αυτοκίνητα των οποίων η αξία δεν ξεπερνούσε τα 10.000-15.000 ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά στα αυτοκίνητα που εξυπηρετούν τις ανάγκες του κοινοβουλίου, ο πρόεδρος της βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας αντικατέστησε τρία αυτοκίνητα με ισάριθμα υβριδικά. Μάλιστα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, προτίμησε ένα από κάθε εταιρία που εμπορεύεται υβριδικής τεχνολογίας αυτοκίνητα στην χώρα μας. Η αντικατάσταση όλων των βουλευτικών αυτοκινήτων αποφασίστηκε να γίνει με τη μέθοδο leasing και η μηνιαία δόση δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 1.500 ευρώ για κάθε όχημα που θα πληρωθεί με τα λεφτά των φορολογουμένων. «Ευαισθησία» για το περιβάλλον με τα λεφτά άλλων σε περίοδο οικονομικής κρίσης…

Υ.Γ Οι περισσότεροι βουλευτές αντέδρασαν στην απόκτηση ενός απλού υβριδικού αυτοκινήτου εκφράζοντας στα αλήθεια μερικά από τις παρακάτω δικαιολογίες:


· Ο ανασφαλής βουλευτής: «Σε μεγάλες διαδρομές, όπου αναπτύσσονται ταχύτητες, πρέπει να υπάρχει ασφάλεια»,
· Ο σνομπ βουλευτής: «Μα, θα κυκλοφορώ με… γιαπωνέζικο;»
· Ο κάνγκουρας βουλευτής: «Αυτά τα αυτοκίνητα δεν εντυπωσιάζουν. Αν λοιπόν πάμε στην επαρχία με ένα μικρό υβριδικό, δεν πρόκειται να μας δώσει σημασία κανένας!».
· Ο αθώος βουλευτής: «Μα, δεν επέλεξα εγώ το μοντέλο. Ρώτησα τον οδηγό μου και τους αστυνομικούς μου που το οδηγούν και αυτοί το διάλεξαν»
· Ο βουλευτής – Σουμάχερ: «Πώς θα προλαβαίνω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου όταν αυτό δεν αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες;»,
· Ο γκρινιάρης βουλευτής: «Πώς θα βγάλω την προεκλογική περίοδο με υβριδικό Ι.Χ.;»,

Με τόση ευαισθησία και τέτοια επιχειρήματα που έχουν οι εθνοπατέρες μας, ίσως το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να σκεφτεί σοβαρά να αντικαταστήσει τις νέες τους λιμουζίνες με όμορφα, οικολογικά και ελληνικά γαϊδουράκια!

Ευχαριστώ τον ΜΖ για τη συνδρομή.

23 σχόλια:

  1. Αγαπητέ μου ΣΓΣ

    Αυτοί εξαργυρώνουν την αφέλεια και ευπιστία του λαού.
    Κια αν πρέπει κάποιους να θαυμάσουμε και να καμαρώσουμε,
    αυτοί είναι οι χειροκροτητές και οι ψηφοφόροι τους.

    παπα-Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσοι πολλοί, όλοι αυτοί οι χαραμοφάηδες που μας δουλεύουν χωρίς καμία ντροπή επάνω τους, ώστε για να τους μαυρίσεις στις επόμενες εκλογές, θα έπρεπε να ανοίξουν και πάλι στη Βρετάνια τα ανθρακωρυχεία που είχε κλείσει η Θάτσερ .

    Θ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις τι μου θύμισες;
    Τον Γιάννο Παπαντωνίου, να ωρύεται από το μπαλκόνι της ΓΣΣΕ:

    "Για τον Σοσιαλισμόοοοοοο Σύντροφοιιιιι"
    Άσπρο Φτερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ. ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΡΕΣ, ΟΙ ΒΕΡΕΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΧΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΔΕΣ, ΟΙ ΝΕΟΝΑΚΗΔΕΣ, ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΙ, ΟΙ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ... ΛΙΓΗ ΑΙΔΩΣ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι χρειάζονται σχόλια,εκεί που η προκλητικότης θριαμβεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ,ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ
    ΟΡΙΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. L.B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γ*** ΤΟ Χ$$$$Ο ΤΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ Γ*** ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Na sas liso to provlima...
    Tha doume polla kai ola tha einai sto onoma aksion.

    perivallon
    isotita
    eleftheria
    dikaiosini
    dimokratia
    ellada
    thriskeia
    asfaleia
    simpliroste me...

    Oles oi lekseis aytes tha ekMetaleytoun
    kyriolektika!

    Kali tixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι αυτοί οι κύριοι καταχρώνται το ρόλο που τους όρισαν οι πολίτες και αξίζει να πάνε σπίτι τους. Αυτοί οι 11 (ένδεκα) που το διέπραξαν!!! Δηλαδή 6 της ΝΔ, 3 του ΠΑΣΟΚ, 1 του ΚΚΕ και 1 του ΛΑΟΣ.
    Αν μας πιάνει ο οίστρος εναντίον του κοινοβουλευτισμού μπορεί να οδηγηθούμε σε επικίνδυνους δρόμους.
    Ας προστατεύσουμε λοιπόν την Δημοκρατία από τέτοιους αχρείους τύπους αλλά να μην την καταργούμε.
    Η Δημοκρατία έχει ελατώματα, ξέρετε ,όμως, κάποιο πολίτευμα καλύτερο απ΄αυτήν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από τώρα το βλέπω το όνειρο θα έχω μιά νύστα στις προσεχείς εκλογές α να μήν ξεχάσω 1,75 υπερωριακή απασχόληση λόγω Κυριακής και χιλιομετρική αποζημίωση από το σπίτι μου μέχρι το εκλογικό κέντρο και σε 20άευρα μετρητά δηλαδή 30.000 καθώς οι σταυροί είναι 4 αλλιώς θα κοιμάμαι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βατοπέδια, ομόλογα, ρουσφέτια και βολέματα και άλλα πολλά.
    Όμως για τους πολλούς λιτότητα και κρίση!!

    Δεν δείχνουν έλεος...
    Ας μην δείξουμε και μεις!!
    Γκρεμίστε τους και φάτε τους!!
    ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καμία ευαισθησία για αγορά ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ για τον Έλληνα Πολίτη που χάνει καθημερινά την ζωή του γιατί οχι απλα δεν υπάρχουν αλλά και αυτά που υπάρχουν δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.Ας κρατήσουν τις λιμουζίνες τους για πάνε αυτοί γρήγορα και ασφαλέστερα εκεί που τους αξιζει ...στο διάλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οικολόγοι Πράσινοι, άντε να δούμε μια "πράσινη" μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να πω... Βασικά στα παπάρια τους οι μάγκες γιατί ακόμη κι αν δεν ξαναβγούν επειδή δούλεψαν πολύ θα πάρουν μια συνταξάρα τεράστια γ..ώ τα σπίτια τους και το μ...ί της μάνας τους που σίγουρα ηταν του επαγγέλματος για να βγάλει τέτοια μπάσταρδα. Όλοι μας 8α λιώσουμε μέχρι τα 65 μας και πι8ανόν 8α πάρουμε τα 3 μας και αυτοί σε 2 4ετίες τα παίρνουν χοντρά. Μπαγλαμάδες Έλληνες τρέξτε να τους ψηφίσετε και πάλι για να βάζουν στα παπάρια τους ανάλατο βούτυρο. Αν και δεν ανήκω πολιτικά πουθενά σκέφτομαι μήπως το μόνο που μας σώζει θα ηταν καμιά δικτατορία γιατί αυτή η δημοκρατία έχει πολλά αχόρταγα στόματα που τρώνε. Κοίτα που καταντήσαμε... Το μη χείρον βέλτιστον. Για κάτι τέτοια τομάρια φιλούσαμε σκοπιά στα σύνορα; Φωτιά και μαχαίρι σε όλους ρε. Ένα βαπόρι για όλους και βύθισμα στα νερά του Αιγαίου να ξεβρωμίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρέπει να ντρέπονται και οι 300 σε αυτά που τους καταμαρτυρεί ολαός..με τις λιμουζίνες, με τους παχυλούς μισθούς και με τόσα πολά και ακατανόμασθα που συμβαίνουν με την άγνοια του λαού μέσα στο κοινοβούλιο. Αυτός ολαός ο ταλεποριμένος που τους ανέβασε στα έδρανα του κοινωβούλιου για μια καλλητέρευση στον τόπο του, και που δεν βλέπουν να έρχεται ποτέ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλοι μου Αναγνώστες μην ξαναπέσεται σις παγίδες που μας στίνουν οι λύκοι ...όλοι είναι για τα μπάζα .Αγνωίστε τους! μαύρο στούς μαύρους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εφοσον υπαρχουν τοσα νεα παιδια που ανεμιζουν πρασινα και μπλε σημαιακια κατω απο μπαλκονια δυστυχως η επανασταση θα αρχιζει καθε τριτη βραδυ στις 9 και θα τελειωνει το ιδιο βραδυ στις 11!!!!(αλ τσαντιρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ηλίας Τζαμουράνης21 Μαΐου 2009 στις 6:30 μ.μ.

    Διάβασα σήμερα, και παραθέτω κάτι, που σχετίζεται με την ανάρτησή σας:
    Απόσπασμα από συνέντευξη της ΓΓ/ΚΚΕ στο MEGA, Τετάρτη, 20.5.09, δημοσιευμένη τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, Πέμπτη, 21.5.09
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    ……………………………
    -- Δηλαδή, το μισθό σας τον δίνετε όλο στο Κόμμα, το μισθό που παίρνετε τον δίνετε...
    -- Α.Π.: Οχι, δεν τον παίρνουμε καν, πηγαίνει απευθείας. Αυτό ισχύει για όλους τους βουλευτές και για τους συνταξιούχους.
    -- Και πώς ζουν; Τους δίνετε μισθό;
    -- Α.Π.: Μια αποζημίωση, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με τα έσοδα των βουλευτών.
    -- Τι εννοείτε και οι συνταξιούχοι. Και οι συντάξεις δίνονται στο Κόμμα;
    -- Α.Π.: Ανήκουν στο Κόμμα. Γι' αυτό εμείς δε γράφουμε στις δηλώσεις μας ότι παραχώρησα στο Κόμμα τη βουλευτική αποζημίωση. Ανήκουν στο Κόμμα, υπάρχει ένας καταμερισμός δουλειάς. Στο ΠΓ είμαστε δύο βουλευτές, τα άλλα μέλη, δηλαδή, δεν τους βγαίνει η πίστη; Τα μέλη των τοπικών Οργανώσεων, οι άνθρωποι αυτοί που δουλεύουν μέχρι τις 4 και 5 κι έρχονται με ένα σάντουιτς το απόγευμα στο Κόμμα; Και παίρνουν ένα μισθό. Δηλαδή εγώ έχω περισσότερη προσφορά στο Κόμμα; Μπορεί να έχω περισσότερη ευθύνη, αλλά έχω περισσότερη προσφορά;
    Και τα αυτοκίνητα που παίρνουν οι βουλευτές ανήκουν στο Κόμμα όπως ξέρετε...
    -- Δε συμφέρει να είσαι βουλευτής του ΚΚΕ δηλαδή;
    …………………..
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Ομολογώ ότι βιάστηκα να υιοθετήσω το αληθοφανές της ανάρτησης σας, και μάλιστα, με πολλή ευπιστία το έστειλα και σε τρίτους, εκθέτοντας τον εαυτό μου στην αναμετάδοση μιας μάλλον συκοφαντικής, ειδικά για την κ. Παπαρήγα, δημοσίευσης. Πολύ περισσότερο, που είχα διασταυρωμένες πληροφορίες για τον σχεδόν ασκητικό τρόπο ζωής της. Κάτι θα ξέρατε και σεις για αυτό, δεν μπορεί…..
    Πέρα από αυτό, νομίζω ότι λίγο θα πείραζε, αν οι αρχηγοί των 4-5 κομμάτων, αντε και οι υπουργοί, κυκλοφορούσαν με «Λέξους» και οδηγό, για να διευκολύνουν την άσκηση των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ (και μόνο…) καθηκόντων τους. Μικρό το κακό, την ώρα, που και η «κουτσή μαρία» εμφανίζεται με «Τουαρέγκ» η «Τσερόκι» των 160.000 €….
    Περισσότερο με ενοχλεί ο τρόπος και οι σκοποί, που υπηρετούν οι περισσότεροι.
    Αυτό τους έχει συκοφαντήσει στα μάτια του κόσμου και έχει δημιουργήσει την σημερινή απαξία, που απειλεί το αστικό πολιτικό σύστημα.
    Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, η, ακόμη χειρότερα, για να σπρώξουμε κανα Παπαδόπουλο η κανα Μπερλουσκόνι, επιστρατεύεται το σωσίβιο του «ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ»….
    Το ΚΚΕ, όπως και όλα τα κόμματα προσφέρεται για πολιτική κριτική.
    Αν, όμως, υπάρχει ένα κόμμα μέσα στη Βουλή, που προσφέρει σχεδόν μηδενικές ευκαιρίες για ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ κριτική, αυτό είναι το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ΚΚΕ, ας ζητήσει μια συγγνώμη πρώτα για τη δολοφονία τού αμεσοδημοκρατικού ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΗ Άρη Βελουχιώτη (τον οποίο ΚΑΤΕΔΩΣΕ, γιατί έπεισε πλούσιους και φτωχούς να κάνουν μαζί συνελεύσεις, ξανά από το 1821), οι οπαδοί του ας μας εξηγήσουν ΓΙΑΤΙ μισούν το συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο (που εφαρμόζουν αμέτρητοι σύλλογοι, και χάρη στο οποίο, μετά από την αρχική πρόταση του Ρήγα, ξεκίνησε το 1821 για να μπορούν ορισμένοι να το ξεχνάνε), και οι λαοί ξέρουν να επιβραβεύουν ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΜΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.youtube.com/watch?v=SyI5K5biD8Uhttp://apps.facebook.com/causes/61685
    http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm
    http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html
    http://klimatika.blogspot.com/2007/07/blog-post_228.html
    http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή