Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ
















Πότε επιτέλους κύριε Βερναρδάκη θα ερευνήσετε την καταγγελία που κατ επανάληψη σας έχουμε κάνει απο τούτο το ιστολόγιο για τον συνταξιούχο δημοσιογράφο που παρακολουθεί τα σεμινάρια του ΟΑΕΔ για τους άνεργους δημοσιογράφους στο Αιγάλεω και τσεπώνει κανονικότατα τα χρήματα απο τη μία και την παχυλότατη σύνταξη του απο την άλλη?

Επίσης πότε επιτέλους κύριε Βερναρδάκη θα ζητήσετε απο την ΕΣΗΕΑ και τον φίλο σας τον Σόμπολο -του οποίου τυγχάνει κολλητός ο συνταξιούχος- να σας ενημερώσει με στοιχεία πόσοι απο τους γραμμένους/ες στα επιδοτούμενα σεμινάρια είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΡΓΟΙ και δεν έχουν δύο και τρεις δουλειές με ΔΠΥ κοινώς μπλοκάκι?

Ρίξτε τώρα που μπορείτε μια ματιά γιατί όταν θα θέσουμε υπόψην της δικαιοσύνης ενδεχομένως να μην πείσετε λέγοντας οτι δεν γνωρίζατε. Εμείς σας το έχουμε επισημάνει απο τούτο το ιστολόγιο άλλες δύο φορές και έιμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οτι με τον τρόπο σας μαθένετε το περιεχόμενο του ιστολογίου.

Το βρίσκετε ηθικό+νόμιμο συνταξιούχος και εργαζόμενοι/ες να επιδοτούνται με λεφτά του ελληνικού λαού που προορίζονται για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ δημοσιογράφους???
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2009/03/blog-post_2124.html

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο - κομπίνα αυτό που γίνεται με τις επιδοτήσεις των σεμιναρίων για τους άνεργους δημοσιογράφους.
    Δεν είναι τα μόνα σεμινάρια μαϊμού για να παίρνουν οι ημέτεροι το κατιτίς τους, δηλ. οι διδάσκοντες (;) και οι διδασκόμενοι (;).
    ΣΓΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή