Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΓΡΟΤΟΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ


Παρακαλώ να διαδοθεί σε οσους περισσότερους μπορούμε.
Φτάνει η απάτη.


ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑ  ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ maps.google.com.

ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΠΕΙΝΑ, Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΑΓΡΟΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.
 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΣΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.
ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

6 σχόλια:

  1. παρεξηγηση εγινε ...
    δεν ξερεις οτι η εξελιξη της κτηνοτροφιας για οικολογικα προβατα και ειδικα κατσικια απαιτει και επιβαλλει
    την κατασκευη ...(μην επιδοτει κιολας)
    ορθογωνικων ποτιστρων και για το ποτισμα των ζωντανων και μαλιστα σε αποσταση οχι μεγαλυτερη των δεκα μετρων απο την κυρια κατοικια τους ...για πληρη επιβλεψη του σωστου ποτισματος?......
    και μαλιστα και κατι που η τεχνολογια ακομη δεν μπορει να φτασει ......με το google map
    θα πρεπει να ξερεις οτι την ωρα του ποτισματος τα ζωντανα πρεπει να ακουουν και μουσικη !!!!! και μαλιστα οχι οποιαδηποτε μουσικη ,,,,
    αλλα επιλεγμενη απο τον τοπικο κρατικο κτηνιατρο ο οποιος εχει την πληρη ευθυνη για την εγκαιρη ενημερωση με τα συγχρονα λαικα κυκλοφορουντα κομματια
    καθοσον η εκτροφη πρεπει να γινεται παντα με τις συγχρονες απαιτησεις της τεχνης και της επιστημης .... ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ Η ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ? ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ
    ΜΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού η απάτη είναι το καλύτερο εργαλείο στην Ελλάδα.
    Για παράδειγμα:
    Πώς έφτασε σήμερα να κυβερνάει το πασοκ.
    Δεν έφτασε εξαπατώντας τους ψηφοφόρους;

    Δηλαδή τώρα θα την καταγγείλουμε (την απάτη) επειδή έτσι προσπαθεί να ξεφύγει η Κυβέρνηση;

    Αντί να συκοφαντεί και να προσπαθεί να διαιρέσει τους αγρότες και να στρέψει τον κόσμο εναντίον τους θα πρέπει πρώτα να παραδεχτεί τα ψέμματα που είπε για να ανέβει στην εξουσία. Να τα παραδεχτεί ευθαρσώς και μετά το συζητάμε.
    Aspro Ftero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα αντελήφθην, ότι στον κόμβο Νίκαιας Λαρίσης, Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης ευρίσκεται ένα από τα 17 “μπλόκα” αγροτών βορείως του Νομού Αττικής, όπου ενδεχομένως πρωτοστατεί ο κ. Μπούτας.

    Β.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ αυτή η φτώχεια! Αυτά να τα βλέπουμε εμείς οι στρατιωτικοί με τις λιμουζίνες μας, τις πολυτελείς στολές μας τους παχυλούς μισθούς μας και με τη σπουδαία υγιαονομική περίθαλψη!
    Σ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτιμώ ότι κάνετε λάθος . Οι πισίνες που λέτε δεν είναι για μπάνιο , αλλά για να ποτίζονται τα ζώα……. που υπάρχουν στους διπλανούς με αυτές στάβλους .
    Θ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή