Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΜΝΟΙ..

Το προωθώ υιοθετώντας το απολυτα εκτος "των ηλιθίων" Μονο ηλίθιοι τελικα δεν ειναι οι Ελληνες οσες "Dr" Παναγιωταρεες κι αν υπάρχουν.....
Ετσι το ιμπεριαλιστικό κατεστημενο και οι πασης φυσεως συνοδοιπόροι και οδοιπόροι για τα Σουσα νομιζαν το 2004 και οι Πατριωτες Κυπριοι τους εστειλαν αδιάβαστους με το περηφανο χαστουκι του 76% στα ροδαλα προσωπα του νεοταξικου πολυπολιτισμικου ιμπεριαλισμού και έτσι και τωρα θα πανε αδιάβαστοι μαζυ με την νεοταξικη προκληση Ντόρας.
Το θεμα δεν αφορα μονο την Νεα Δημοκρατια αλλά ολη την Ελλαδα.
Δεν θελουμε διπλα στην Ντορα του ΠΑΣΟΚ- Δ.Δρουτσα, μια άλλη Δρουτσα της ΝΔ -Ντόρα.
 
Δ.Αλευρομαγειρος
Sent: Friday, November 27, 2009 10:20 PM
Subject: FW: ΟΙ ΑΜΝΟΙ..

 

EIPAME…… ELLAS, XWRA HLH8IWN….


From: astron [

 

Subject: RE: ΟΙ ΑΜΝΟΙ..

 

Ἀφιερωμένο εἰς τὴν ὑπερβάλουσα ὃλους τοὺς Ἓλληνες σὲ πατριωτισμὸ! Ἒτσι δήλωσε στὴν ὁμιλία της στὴν Θεσσαλονίκη, ΔΙΧΩΣ νὰ κοκκινήση ἀπὸ ἐντροπὴ, ἡ χαμογελαστὴ κυρία, ὑποψηφία γιὰ τὴν ἀρχηγία τῆς Ν.Δ. Καὶ οἱ ὀπαδοὶ της, μεταξὺ των πολλοὶ Μακεδόνες, (μήπως «μακεδόνες»;;;;), τὴν ... ἐχειροκρότησαν, ἀντὶ νὰ τὴν γιουχαΐσουν!

Εἶναι γνωστὸν ὃμως, ὃτι γιὰ νὰ γίνης ἣρωας, χρήσιμος γιὰ τὸν τόπο σου, τὴν χώρα σου, τὴν κοινωνία σου, πρέπει νὰ ἒχης ... κότσια (ναὶ καὶ ... τέτοια), ἀλλὰ γιὰ νὰ γίνης «Ἐφιάλτης», εἶναι πολὺ εὐκολώτερον! Ἐὰν μάλιστα τύχη νὰ ἒχης καὶ πατὲρα τὸν «ἀρχιερέα τῆς ἀποστασίας», τότε δὲν χρειάζεται νὰ προσπαθήσης πολὺ! «Τὸ μῆλο κάτω ἀπὸ τὴν μηλιὰ θὰ πέση», κυρία «πατριώτισα».

Διαβάστε τὶς δηλὼσεις της, δεῖτε τὴν ταινία καὶ βρίστε ἐλεύθερα! Καὶ στὴν κάλπη, μαυρίστε την! Θὰ τὴν δικαιώσεται!

(Ποιὸς ἒχασε τὴν ντροπὴ,γιὰ νὰ τὴν βρῆ «Μητσοτάκης»;;; )

 

Ta xalia ths Doras..

http://taxalia.blogspot.com/2009/02/blog-post_2468.html
 

 

 

ΕΥΡΩΠΗ  ΕΘΝΩΝ  ή  ΑΜΝΩΝ;;;

''''''''''''''''''''''''''

Γράφει: Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ

========================== 

Πηγή:

http://www.resaltomag.gr = 27.11.09

''''''''''''''''''''''''''''''''''''

 

 

Η εκπομπή ( ΝΕΤ - 26.11.09, 10 μ.μ.)της..ισόβιας «Μητσοτακο-αυλοδίαιτης» κ. Παναγιωταρέα, είταν  ένα μεγάλο σκάνδαλο. Όχι μόνο για την πρωτοφανή για κρατικό κανάλι μεροληπτικότατη προβολή της κυρίας Μπακογιάννη αλλά και για πολλούς άλλους λόγους.. Επισημαίνουμε μόνον δύο:

 

1.- Αποδεικνύει ότι το κυβερνητικό στρατόπεδο προτιμά τη Ντόρα και γιαυτό την προβάλλει συστηματικά. Άλλωστε  όλη  αυτή  η  άθλια προσπάθεια των  μεγάλων «Προστατών» μας, στα τελευταία 3  χρόνια, να διαλυθεί η πατρίδα μας, είχε και έχει ένα στόχο: Να γίνει πρωθυπουργός ο Γιώργος, να αναγκαστεί σε παραίτηση ο Καραμανλής και να γίνει αρχηγός η Ντόρα. Τα δύο πρώτα έγιναν. Απομένει να πραγματοποιηθεί και το τρίτο. Ώστε τη μελλοντική ολοκλήρωση της διάλυσής μας, να την αναλάβουν άνετα τα  δυό καλά παιδιά των Η.Π.Α..

 

2.- Πέρα από αμέτρητες άλλες, η  μέγιστη, κατά  τη  γνώμη μας, διαφορά, ανάμεσα  στον Αντώνη και τη  Ντόρα είναι μία και ουσιαστικότατη. Την ομολόγησε η ίδια η κυρία Ντόρα, στην εκπομπή της κυρίας Άννας. Είπε: «Εμείς πιστεύουμε στην Ευρώπη των Λαών, ενώ ο κ. Σαμαράς πιστεύει στην Ευρώπη των Εθνών..»

 

Αν υπήρχε ένας οποιοσδήποτε έντιμος δημοσιογράφος εκείνη τη στιγμή και την ρωτούσε τι εννοεί  « Ευρώπη  των  Λαών..», θα την  έφερνε  σε  πολύ

δύσκολη  θέση. Γιατί όχι μόνον η ιστορική, κυνική, φράση του πατέρα της: « Μετά από μερικά χρόνια ποιός θα  θυμάται  το όνομα της Μακεδονίας..» αλλά και η δική της:  « «Αν με άφηνε ελεύθερη ο Καραμανλής, εγώ θα τέλειωνα τα προβλήματα με  τα Σκόπια και την Κύπρο, σε πέντε μέρες…», δείχνουν τις πάγιες θέσεις της:

 

« Ευρώπη των λαών σημαίνει κοπάδια ομοιόμορφων αμνών …Με τσέλιγκες τους γνωστούς  G8  ή  G10..»

 

Ενώ Ευρώπη των Εθνών, σημαίνει  όλοι  οι  Λαοί  μια  μεγάλη, ισότιμη, παρέα αλλά ο καθένας με τη δική  του ταυτότητα, το χρώμα του, τη γλώσσα του, τις μουσικές του, τα σύνορά του, την ιστορία του και τις παραδόσεις του, χωρίς τσέλιγκες αλλά με  τους δικούς του, εκλεγμένους Ηγέτες και όχι κάποιους δοτούς των Βρυξελλών και των μεγάλων συγκροτημάτων..

 

Αυτήν ακριβώς την Ευρώπη των Εθνών πολεμούν, λυσσασμένα, τα ελληνικά και τα ξένα μεγάλα συμφέροντα.

 

Γιαυτό και θα μεταχειριστούν οποιοδήποτε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να βγει η Ντόρα, και να εφαρμόσει, μαζί με το Γιώργο, ανενδοίαστα τις εντολές τους.. Γιαυτό και  ματοκύλισαν την πατρίδα μας, όλα τα τελευταία χρόνια… Και γιαυτό  φοβόμαστε ότι θα το πετύχουν.

 

Εκτός κι αν οι φίλοι και οι σοβαροί Νεοδημοκράτες, πάνε όλοι στις κάλπες και ξεπεράσουν σε αριθμό τους, δυστυχισμένους, «αμνούς» των ελληνικών και ξένων μηχανισμών.

 

==================================




--
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟ 2009.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα υπάρχει κάτι νέο στα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΕΠΙΚΑΙΡΑ [http://sotsot36.blogspot.com] + στο ΑΡΧΕΙΟ SOTSOT36 [http://arxeio-sotsot36.blogspot.com] + οπωσδήποτε το "η ζωή μέσα απ'τα μάτια του αρχιτέκτονα" [//bloggerkm2009.blogspot.com]

1 σχόλιο:

  1. Εγώ κρίνω απο τις επιλογές των πολιτικών και όχι απο τις διαφαινόμενες καλές προθέσεις τους. Μέχρι τωρα η επιλογή Μητσοτάκη να δεχθεί το πακέτο Πινέϊρο για το όνομα της FYROM ήταν σωστή του Σαμαρά ήταν τραγικό λάθος. Η διακυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν διακυβέρνηση σωστή που έλαβε σκληρά και αναγκαία αντιλαϊκά μέτρα χωρίς να λογαριάζει το πολιτικό κόστος. Ακόμη και στην περιβόητη "αποστασία" ο Μητσοτάκης σωστά λογάριαζε ότι θα "ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου" και θα βάλουμε τον Ελληνικό λαό σε περιπέτειες, όπως και έγινε. Αντίθετα ο Ανδρέας ενδιαφερόταν μόνο να γίνει το καπρίτσιο του και χωρίς να ρισκάρει διότι ήταν Αμερικανός πολίτης. Κατόπιν τούτων εγώ θα ψηφίσω Ντόρα.
    Σ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή