Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Οι αιρετοί ... άρχοντές μας. Τρομάρα μας

Από τα σημερινά δρώμενα για πιστώνεται ότι οι συνδικαλιστικές ηγεσίες κατεβάζουν τους υποτακτικούς τους σε απεργία, όταν η ελληνική, μαζί με τη διεθνή, οικονομία χειμάζεται και μεγάλος πλήθος εμπορικών καταστημάτων έχουν υποστεί βανδαλισμούς από τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους.

Τα ΜΜΜεταφοράς απεργούν με συνέπεια να περιορίζεται η μετακίνηση του κόσμου, που εμμέσως μειώνει την αγοραστική κίνηση ενός ήδη νεκρού εμπορίου.

Ο λιθοβολισμός και η ρίψη μολότοφ ενάντιων των αστυνομικών παραδειγματίζει τη νεολαία στην ασέβεια των θεσμών. Σ’ αυτό φέρουν ευθύνην και οι της ΕΛΑΣ οι οποίοι στέκονται απέναντι και όχι πλάι στον πολίτη, που τους πληρώνει για να τον προστατεύουν.

Η καταστροφή και η λεηλασία των πανεπιστημιακών και λοιπών δημοσίων ιδρυμάτων δεν μπορεί να είναι ενέργεια Ελλήνων. Είναι ενέργεια εχθρών της πατρίδας μας και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν, χωρίς έλεος.

Η ΕΛΑΣ για να αποκτήσει το επιβαλλόμενο κύρος της θα πρέπει να πάψει να σκέπτεται και να ενεργεί συντεχνιακά και να κουκουλώνει τις ανομίες των στελεχών της, τα αγκάθια της. Αυτά πρέπει να τα κόβει και να τα αποβάλλει από το Σώμα. Αυτό το νεποτιστικό κουκούλωμα των αγκαθιών της ΕΛΑΣ είναι που δημιουργεί του κουκουλοφόρους και τις εξ αυτών συνέπειες.

Η Ελλάδα αυτή τη εποχή μοιάζει με πτώμα εγκαταλελειμμένο στη μέση του πουθενά και ο καθένας το σκυλεύει, αφού προηγουμένως η κάθε μια ομάδα-κάστα έχει εκμεταλλευτεί την άλλη του χεριού της ομάδα. Ο νόμος της ζούγκλας σ’ όλο της το μεγαλείο, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρότερο κ.ο.κ.

Και επαναλαμβάνω κάτι που έχω ήδη γράψει. Δεν είδα βουλευτή να μπαίνει μέσα στον όχλο των ακραίων και να προσπαθεί να τους συνετίσει (για ... αιθεροβάμονα ψάχνω, για να μη χρησιμοποιήσω κάποιον άλλο επίθετο). Γι’ αυτό τον έχει εκλέξει ο λαός. Τον θέλει μπροστάρη σ’ όλες του τις εκδηλώσεις. Να είναι ο εκφραστής του και ο καθοδηγητής του. Αυτά όμως είναι θεωρίες. Σκοπός του και καθήκον του είναι πως θα υφαρπάξει το ψήφο του λαού και πως ως κοτζάμπασης θα του κάτσει στο σβέρκο και θα εισπράττει τους παχυλούς μισθούς του.

Επειδή τις τελευταίες μέρες πολύς λόγος γίνεται για τους πλατσικολόγους, δεν μας είπανε σε ποιους αναφέρονται ...

ΣΓΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου