Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Μετανάστες και λάθρο ... και μόνον;

Το ακόλουθο δημοσίευμα του politis-gr είναι σημαντικότατο. Το μονον που θα προσθέσω είναι αυτό που έχω κατάθεση και άλλη φορά: Ο Οζάλ είχε πει ότι την Ελλάδα θα την υποτάξουμε ξανά με την πληθυσμιακή μας έκρηξη.
ΣΓΣ


Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2008
Τα αθέατα κομμάτια του παζλ !
Όλοι συμφωνούμε ότι η λαθρομετανάστευση είναι ένα πρόβλημα . Άλλοι το βλέπουν από την ανθρωπιστική του πλευρά και άλλοι από την προβληματική κοινωνική του πλευρά.
Εκτός όμως από το άσπρο ή το μαύρο υπάρχει και το γκρι που στην πλειοψηφία τους οι πολίτες ….δεν το γνωρίζουν. Είναι η αθέατη πλευρά των γεγονότων.
Μέσα από την λαθρομετανάστευση εξυπηρετείται και ένα «κομμάτι» για …άλλους σκοπούς , άγνωστους για τους αδαείς. Μέσα στον όχλο των αθώων λαθρομεταναστών βρίσκουν καταφύγιο διάφοροι πράκτορες, αλλά και στρατευμένοι τρομοκράτες.
Μη περιμένετε φυσικά την πληροφόρηση από τα κανάλια γιατί και αυτά τους ίδιους σκοπούς (από άλλο μετερίζι) … εξυπηρετούν.
Για παράδειγμα ποτέ δεν έχουν αναφερθεί ότι στο δουλεμπορικό Αιγαιοπελαγίτικο (και όχι μόνο) παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μετέχουν διάφορες μυστικές υπηρεσίες.
Πριν λίγους μήνες συνελήφθη πράκτορας(Serkan Kaya) των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας (ΜΙΤ) με πλούσια δράση σε μυστικές αποστολές και καταδρομικές επιχειρήσεις, να μεταφέρει με φουσκωτό σκάφος 15 Αφγανούς …. «λαθρομετανάστες» στη Μυτιλήνη.

Για περισσότερα κλικ στο http://politis-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου