Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Ο εισαγγελέας Γ.Σακελάκος μπήκε για τα πλαστά τιμολόηγια του Γ.Κουρή;


Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2009
Βόμβα! Ο εισαγγελέας Γ.Σακελάκος μπήκε για τα πλαστά τιμολόηγια του Γ.Κουρή;

Παρέμβαση έχει κάνει ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Γ. Σακελάκος για τον φάκελο του Γ.Κουρή με τα πλαστά τιμολόγια. Η είδηση είναι βόμβα και βέβαια δείχνει ότι υπάρχουν δικαστές εις τας Αθήνας. Ο Γιώργος Κουρής είχε κατηγορηθεί για φάκελο με πλαστά τιμολόγια και ξαφνικά οι ελεγκτές που όρισε ο Γιώργος Αλογοσκούφης, τα έβγαλαν όλα λάδι. Μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο από όποια πλευρά και αν το δει κανείς.
Είτε από...την μια έγινε λάθος σε βάρος του επενδυτικού κοινού είτε τώρα με την απαλλαγή του Κουρή. Ο ανακριτής έχει σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα στοιχεία και επειδή είναι σοβαρός θα το προχωρήσει. Ελπίζουμε να μην κάνει πίσω σε τίποτα. Να κάνει πραγματική έρευνα. Προκύπτουν ευθύνες από τα δύο διαφορετικά πορίσματα του υπουργείου. Ο Σακελάκος πρέπει να είναι μάγκας για να μπήκε μέσα σε αυτή την ιστορία. Κάτι που ο υπουργός Αλογοσκούφης έθαψε. Και δεν έκανε καμία καταγγελία.
Άντε Μάκη παλικάρι και λεβέντη που τον έκαψες τον Κουρή(με την επίθεση στα blog και την μανία σου) βάλε τα στήθη σου μπροστά.
Τι θα κάνεις τώρα;

http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_2158.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου