Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Έγκλημα διαρκείας στον Ασωπό

Η καμπάνια του Σκάι για τη σωτηρία του Ασωπού άρχισε. 

Πρώτα από το ραδιόφωνο, με απευθείας σύνδεση με τα Οινόφυτα, από το σπίτι του παπα-Γιάννη και εξαιρετικά αποκαλυπτικές μαρτυρίες, συνεντεύξεις, την πλήρη τεκμηρίωση των γεγονότων και την παρουσίαση του προβλήματος σε όλες τους τις πτυχές από τον Χημικό Μηχανικό, κ. Θανάση Παντελόγλου .

Συνεχίστηκε με σύνδεση με το στούντιο του Σκάι, όπου ξεκίνησε η καμπάνια, όπου δόθηκαν ορισμένες απαντήσεις από την Μαργαρίτα Καραβασίλη, τ. Γενική Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος.

Συνεχίστηκε με το ραδιόφωνο και ακούσαμε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες του Προέδρουτης Ομοσπονδίας Συλλόγων Κατοίκων Ωρωπού, κ. Χρήστου Παναγόπουλου , αλλά και τον Δήμαρχο Ωρωπού, κ. Γαβριήλ που υποστήριξε ότι ακόμη και στην δικιά του γεαώτρηση βρέθηκε πρόσφατα υωηλή συγκέντρωη εξασθενούς χρωμίου, αλλά ότι το νερό της Μαυροσουβάλας είναι ακόμη καθαρό! Με παρεμβάσεις του ο παπα-Γιάννης έδωσε τεκμηριωμένες απαντήσεις για την "σκοπιμότητα" ορισμένων μετρήσεων-αναλύσεων που δίνονται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, που προσπαθούν να αποσιωπήσουν το πρόβλημα....

Με πάθος! Ναι! Με αυτό το πάθος που τον διακρίνει πάντα και που αποτελεί την κινητήρια δύναμη για την ευώδωση των σκοπών μας... Γιατί βγαίνει μέσα από την αγάπη για τον συνάνθρωπο και τη φύση!


http://oikomargarita.blogspot.com/2009/02/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου