Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τιμή και δόξα στον εθνικό ήρωα Νίκο Χουντή, ο οποίος απειλεί να ρίξει το πρώτο ηχηρό σκαμπίλι στη κυβερνητικό έκτρωμα Παπαδήμου, Βενιζέλου, Καρατζαφέρη.


Τιμή και δόξα στον ήρωα ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή, ο οποίος ζήτησε από την ευρωπαική κοινότητα να πάρει μέτρα σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης για το παράνομο χαράτσι της ΔΕΗ.
Δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έδωσε τη μάχη εκεί που έπρεπε ενάντια στο χυδαίο φασιστικό χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Τιμή και δόξα στον Αλέξη Τσίπρα και στους αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.
Εάν ο Χουντής καταφέρει η Κοινότητα να απαγορεύσει τη σύνδεση του χαρατσιού με τον λογαριασμό της ΔΕΗ αυτό θα είναι ένα ηχηρό σκαμπίλι στα μάγουλα του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος επιμένει να συνδέει το φασιστικό χαράτσι, εντελώς παράνομα, με το αγαθό του ρεύματος.
Την ίδια ώρα ο εμπνευστής του χαρατσιού Βενιζέλος, ο οποίος κατάπιε τη σελίδα 124 του προυπολογισμού, παρακολουθεί τον τραπεζίτη Λαυρεντιάδη να παίρνει τη μία αναβολή μετά την άλλη στο ραντεβού του με τον ανακριτή, ενώ οι εξαθλιωμένοι πολίτες καλούνται να πληρώσουν πάνω από 1 δις για να κρατικοποιηθεί η σκανδαλιάρα τράπεζά του.
Είναι αυτό δημοκρατία κε Λουκά Παπαδήμε;
Ναι, θα μου πεις!  Είναι η Δημοκρατία της Goldman Sachs.

http://www.kourdistoportocali.com//default.aspx?pageid=8740

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου