Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Πως φαντάζεστε το μέλλον των παιδιών σας στη Θράκη; Χαμόγελα, ευημερία, προκοπή... Τώρα ξυπνήστε, ανοίξτε τα μάτια και δείτε κατάφατσα πως φαντάζονται το μέλλον των παιδιών ΣΑΣ στη Θράκη κάποιοι άλλοι.

Κάποια κυρία Μπακογιάννη με τη σύμφωνη γνώμη κάποιων κυρίων Καραμανλή & Στυλιανίδη, θέλει να κάνει την Θράκη Κόσσοβο. Προσπαθούν οι κύριοι και κυρίες να περάσουν στα μουλωχτά νομοσχέδιο για την ευνοϊκή μεταχείριση των μουσουλμάνων το θρήσκευμα από το ελληνικό (;) Κράτος. Τι πρόβλημα υπάρχει με τους μουσουλμάνους; Κανένα. Όμως...

Οι κύριοι και κυρίες θέλουν με την ποσόστωση προσλήψεων στο Δημόσιο (ανάλογη με την ποσόστωση εισόδου μουσουλμάνων στα πανεπιστήμια που με το ζόρι μπαίνουν κάποιοι με μόνο ...αξιοκρατικό κριτήριο το θρήσκευμα!!!) να υπάρχουν τις επόμενες δεκαετίες κάπου 3000 μουσουλμάνοι δημόσιοι υπάλληλοι σε όλη τη χώρα. Τι θα κάνουν οι συμπολίτες μας μουσουλμάνοι μόλις διοριστούν όμως στην Πελοπόννησο ή στην Κρήτη;; Ότι κάνει ο κάθε γνήσιος νεοελληνέζος: Θα βάλουν λυτούς και δεμένους να τους κάνουν μετάθεση στην Θράκη. Αφού τους διορίζουν, θα κωλώσουν να τους κάνουν και μία μετάθεση;; Σιγά τα ωά...

Το αποτέλεσμα: σε λίγα χρόνια η Θράκη, που στο σύνολό της δεν έχει ούτε 3000 δημοσίους υπαλλήλους θα έχει γεμίσει με μουσουλμάνους το θρήσκευμα τέτοιους. Ποιο το πρόβλημα με τους μουσουλμάνους; Το ίδιο με τους χριστιανούς: κανένα. Όμως...

Με την ποσόστωση αυτή, ποιο κομμάτι των μουσουλμάνων θα είναι αυτό που θα διοριστεί (με το έτσι θέλω!) στο Δημόσιο;; Οι ορεσίβιοι και αγράμματοι στην πλειοψηφία τους Πομάκοι;;; (μεταξύ τους και ελληνόφρονες) Οι επίσης αγράμματοι και αναξιοπαθείς συμπολίτες μας αθίγγανοι (μεταξύ τους και ελληνόφρονες) από τους οικισμούς χωρίς νερό και φως;; (πόσο μάλλον σχολείο) Η οι αστοί μουσουλμάνοι τουρκόφρονες συμπολίτες μας;;; Σωστά μαντέψατε!!

Το μέτρο ευνοεί ΜΟΝΟΝ αυτούς, τους τουρκόφρονες! Το πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό, προς το παρόν ας το αφήσουμε στην κριτική σκέψη του καθενός.

Μια πλειοψηφία λοιπόν τουρκόφρονων δημοσίων υπαλλήλων του ελληνικού (;) Κράτους στην ελληνική (ένας θεός ξέρει μέχρι πότε) Θράκη. Ωραίο μοντέλο ...ισονομίας και ισοπολιτείας, ωραίο όπως και το χαμόγελο της κ. Μπακογιάννη - Μητσοτάκη! Ας μη κάνουμε όμως τα μέντιουμ, ας δούμε που αλλού έχει περάσει τέτοιο μέτρο, π.χ. στη νότια Βουλγαρία. Εκεί που οι μουσουλμάνοι με την υποστήριξη της Άγκυρας πέτυχαν να έχουν μία παρόμοια κατάσταση και οι χριστιανοί Βούλγαροι διώκονται καθημερινά και με κάθε τρόπο!

Ποιοι ζήτησαν να εφαρμοστεί ένα τέτοιο μέτρο; Αυτοί που φυσικά έχουν συμφέρον να γίνει η Θράκη Κόσσοβο και να βοηθήσουν στην απόσχισή της και στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Μη ξεχνάμε και το "παιχνίδι" με τους αγωγούς. Εδώ παίζουν με κράτη ολόκληρα, στη Θράκη θα κωλώσουν; Ποιοι εφαρμόζουν ένα τέτοιοι μέτρο; Αυτοί που δε νοιάζονται αν εδώ αύριο θα είναι Ελλάδα ή Τουρκία γιατί στην ουσία οι ίδιοι και τα παιδιά τους (πιστεύουν πως) θα κυβερνούν και στο μέλλον, πάντα φυσικά με τις "πλάτες" ξένων δυνάμεων, όπως και σήμερα.

Ποιοι είναι οι κύριοι και κυρίες που υπονομεύουν και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας στον τόπο μας, τη Θράκη; Τους ξέρουμε όλοι και τους ψηφίζουμε επειδή είναι ...όμορφοι και έχουν εντυπωσιακό χαμόγελο. Μας σφίγγουν το χέρι στο δρόμο και νοιώθουμε ...απέραντη εθνική υπερηφάνεια επειδή έχουμε τη δυνατότητα να τους αποκαλούμε όχι απλώς με το μικρό τους όνομα αλλά και με το παρατσούκλι τους. (ο ψηλός, ο κοντός, ο χοντρός κλπ) Αυτούς όμως ψηφίζουμε επειδή ΑΥΤΟΥΣ έχουμε για πρότυπο κι επειδή αν κι εμείς είμαστε στη θέση τους τα ΙΔΙΑ και χειρότερα θα πράτταμε. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Η πολιτική δεν είναι υπόθεση ενός προσώπου αλλά ολόκληρου του λαού. Ο λαός ο ίδιος δέχεται (δια βοής ή δια σιωπής) τις πολιτικές που του επιβάλουν. Γι αυτό τα παραμύθια περί "προδοτών" κι άλλες σάχλες ας τα αφήσουν κάποιοι για συζήτηση με τους κομματικούς τους φίλους. Όλοι τέτοιοι είμαστε.

Τι κάνουμε τώρα; Πολύ απλά. Η με τη σιωπή μας στέλνουμε το μήνυμα στους κυρίους και κυρίες πως ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ αυτά που ετοιμάζουν για τη Θράκη και για τα παιδιά μας ή με τη φωνή μας ενωμένη τους στέλνουμε το μήνυμα πως ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ και πως αν περάσουν τέτοια απαράδεκτα μέτρα (που να ευνοούν κατάφορα μια μερίδα πολιτών έναντι της άλλης λόγω θρησκεύματος, άσχετα αν πρόκειται για μουσουλμάνους ή χριστιανούς) στις επόμενες εκλογές θα πάρουν εκ των τριών το μακρύτερο. Έτσι απλά.

Σε καμία χώρα του κόσμου, πολιτισμένη ή απολίτιστη δε προσλαμβάνονται δημόσιοι υπάλληλοι με κριτήριο το θρήσκευμα! Αυτό όμως συμβαίνει γιατί σε καμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχουν πολίτες οι οποίοι αδιαφορούν για το μέλλον των παιδιών τους και δε τους νοιάζει αν αύριο αυτά ζήσουν ή πεθάνουν.

Όλοι παλεύουν για ένα πράγμα, για τα παιδιά τους. Εδώ όλοι νοιάζονται για ένα πράγμα: το σήμερα και την προσωπική καλοπέραση και τα παιδιά τους τα αφήνουν στο έλεος του ...θεού! Καθισιό, μπριζόλα, γιωταχί είναι τα ιδανικά.

Γι αυτό και όλοι είμαστε άξιοι της μοίρας που μας ετοιμάζουν.

Στα μούτρα μας λοιπόν! Εκτός κι αν αντιδράσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου