Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ενοχλώ ... αλλά δεν υποχωρώ

Πληροφορήθηκα σήμερα ότι με το ακόλουθο κατηγορητήριο «αντισημιτικό περιεχόμενο, ρατσιστικό περιεχόμενο, υλικό που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια βιαιοπραγία» ζητούν από την GOOGLE GROUPS να καταργηθούν ορισμένα μου GROUPS.

Όπως διαπιστώνετε υπάρχουν επαΐοντες οφθαλμοί μου παρακολουθούν και ελέγχουν, ακόμα και αν οι αναρτώμενες πληροφορίες έχουν, αποδεδειγμένα, προέλευση τα έγκριτα ΜΜΕ.

Δεν προκειται να σταματήσω, να επιλέγω δημοκρατικά και ελεύθερα τα θέματα των αναρτήσεών μου και να αναφέρω τις πηγές μου.

ΣΓΣ

2 σχόλια:

  1. Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνω το πόσο αφελείς είμαστε. Και όσο πιο αφελείς είμαστε τόσο περισσότερο οι πονηροί αποθρασίνονται. Τι είπαν ότι το “ υλικό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια βιαιοπραγία “ πολλή καλή δικαιολογία ταιριάζει παντού .Αν πω ότι “ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι “μπορεί να οδηγήσει και αυτό σε βιαιοπραγία . Αν πω ότι “ οι Κούρδοι δικαιούνται Κράτους “ και αυτό σε βιαιοπραγία .
    Το πράμα βρωμάει φασισμό . Πολύ περισσότερο όταν κήνσορες του Google παρεμβαίνουν κατ΄ επιλογήν . Με το “indymedia “ δεν τους ενόχλησε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνω το πόσο αφελείς είμαστε. Και όσο πιο αφελείς είμαστε τόσο περισσότερο οι πονηροί αποθρασίνονται. Τι είπαν ότι το “ υλικό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια βιαιοπραγία “ πολλή καλή δικαιολογία ταιριάζει παντού .Αν πω ότι “ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι “μπορεί να οδηγήσει και αυτό σε βιαιοπραγία . Αν πω ότι “ οι Κούρδοι δικαιούνται Κράτους “ και αυτό σε βιαιοπραγία .
    Το πράμα βρωμάει φασισμό . Πολύ περισσότερο όταν κήνσορες του Google παρεμβαίνουν κατ΄ επιλογήν . Με το “indymedia “ δεν τους ενόχλησε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή