Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

20091208 Η ασθένεια της κας Μπακογιάννη προβληματίζει τους καχύποπτους

Η ασθένεια της κας Μπακογιάννη προβληματίζει τους καχύποπτους

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009 07:00
Αχιλλέας Τζοάννος, 339 λέξεις, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
URL: http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=1752114


Η κα Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πάσχει από ωτίτιδα, δεν θα συνοδεύσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, στις εργασίες του Εκλογικού Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που θα διεξαχθούν στη Γερμανία (Βόννη) στις 9 και 10 Δεκεμβρίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Η κα Ντόρα Μπακογιάννη.
Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνοδεύσουν στο πρώτο μετά την εκλογή του ταξίδι στο εξωτερικό, οι κ.κ. Δ. Αβραμόπουλος, Ι. Βαρβιτσιώτης, Π. Παναγιωτόπουλος, Κ. Χατζηδάκης, Κ. Τασούλας, Χ. Σταϊκούρας, Κ. Αρβανιτόπουλος, Σ. Παπασταύρου και Μ. Πεγκλής και η κα Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου.

Φυσικά η απόφαση αυτή της κας Μπακογιάννη σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους, οι οποίοι αναφέρονταν στην πολιτική που θα ακολουθήσει η πρώην υπουργός Εξωτερικών, μετά την αποτυχία της να εκλεγεί στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Πάντως δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποιο άλλο κίνητρο για την απόφαση της κας Ντόρας Μπακογιάννη, γιατί και αν ακόμη είχε αποφασίσει «να βγει στο αντάρτικο», ο χρόνος δεν είναι τώρα ο κατάλληλος.

Στο μεταξύ, με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά ανατίθενται καθήκοντα προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Δ. Αβραμόπουλο.

«Είμαι σίγουρος ότι ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. δεν θα ξεχάσει ποτέ το λόγο για τον οποίο έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. και θα στοιχηθεί στον αγώνα υπέρ των ιστορικών δικαίων που έχουμε πάνω σε αυτό το θέμα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μετά τη χθεσινή συνεργασία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Καρ. Παπούλια.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η παρουσία του κ. Α. Σαμαρά θα συρρικνώσει το κόμμα του, ο κ. Γ. Καρατζαφέρης είπε ότι «Αυτό μπορεί να το λένε εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν σοβαρή προσέγγιση των εθνικών πραγμάτων και των οικονομικών πραγμάτων.

Η αλήθεια είναι ότι η εκλογή του Α. Σαμαρά και η υιοθέτηση ολοένα περισσοτέρων σημείων από την ατζέντα μας νομιμοποιεί τη δική μας παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Πάψαμε να είμαστε οι ακραίοι. Γιατί βεβαίως πώς θα μας θεωρήσει κάποιος ακραίους από τη Ν.Δ. αφού αυτή η νέα Ν.Δ. ακολουθεί το πρόγραμμά μας».

ΑΧ. ΤΖ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου