Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

20091211 "Καταγγελία περί διαγωνισμών

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

"Καταγγελία περί διαγωνισμών..."


"Θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν Διαγωνισμό που θα διεξαχθει στις 19/01/2010 (Δ/ΞΗ 378/09) στο Πολεμικό Ναυτικό και αφόρα 4 Radar Καινούργιας τεχνολογίας
Ο διαγωνισμός γίνεται φωτογραφίζοντας μια και μόνο εταιρεία χρησιμοποιώντας το δικό της μοντέλο και τους δικούς τους κωδικούς.
Δηλαδή το ΠΝ σαν υπηρεσία ζητεί για παράδειγμα αυτοκίνητα τα όποια στην Διακήρυξη του δεν... τα περιγράφει τεχνικά αλλά θέλει συγκεκριμένο μοντέλο, συγκεκριμένης εταιρείας με την λογική ότι δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μοντέλο στον Κόσμο!!!!!!!.
Το χειρότερο δε είναι ότι στις ενστάσεις διαφόρων άλλων εταιρειών η γραπτή απάντηση του ΠΝ ήταν ότι θέλουν το συγκεκριμένο και τέλος!!!!!.
Επίσης το ΠΝ έχει παρόμοιο radar άλλης εταιρείας σε Πλοίο του μάλλον το αγνοεί . Επίσης χρησιμοποιεί τεχνικά χαρακτηριστικά από την συγκεκριμένη εταιρεία για τον Διαγωνισμό για ένα radar το όποιο το ΠΝ δεν έχει στον στόλο του!!!, αρα πως γνωρίζει τεχνικά στοιχειά που μόνο η εταιρεία που το εμπορεύεται τα έχει ????
τρομερή σύμπτωση.
Τέλος θα ήθελα να καταγγείλω ότι σε εποχή που διαφημίζεται και τονίζεται η διαφ
aνία , το Ίδιο το Π.Ν παραβιάζει το νόμο περί προμηθειών (Π.Δ. 118/07)
που απορρίπτει τέτοιους διαγωνισμούς.
Υπάρχει το ενδεχόμενο αρκετές εταιρείες να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη εναντίον του φορέα και επίσης καλύτερο θα ήταν για όλους μας αφού θέλουν να
προχωρήσουν έτσι να έκαναν απευθείας ανάθεση και όχι δήθεν διαγωνισμό , θα ήταν πιο έντιμο ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου