Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ξυλοκόπησαν συμμαθητή τους γιατί έτρωγε σαλάμι!

Ξυλοκόπησαν συμμαθητή τους γιατί έτρωγε σαλάμι!

Αρκετά παιδιά είπαν ότι φοβούνταν να φάνε το μεσημέρι, γιατί δέχονταν επιθέσεις αν το φαγητό τους ήταν «διαφορετικό» από των άλλων

08:46

«Τόπι» στο ξύλο έκαναν ένα ελληνόπουλο 11 χρόνων μουσουλμάνοι συμμαθητές του στο Σίδνεϊ, επειδή έτρωγε σαλάμι την περίοδο της δικής τους νηστείας.


Ο Αντώνης Γρηγορίου μαζί μ' έναν φίλο του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στη βιβλιοθήκη, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ήδη όμως, ο ίδιος είχε δεχθεί μια γροθιά στο μάτι και δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&pubid=8266919


Το αξιοσημείωτο είναι ότι 11χρονα παιδάκια θέλουν να επιβάλλουν τα μουσουλμανικά ήθη και έθιμά τους σε άλλα παιδάκια της ηλικίας τους.
Αυτά τα παιδάκια που σήμερα τρέφουν μέσα τους αυτόν το θρησκευτικό φανατισμό, αύριο που θα γίνουν ώριμοι άνδρες θα τον έχουν αποβάλλει;
Αυτά τα παιδάκια πως ανέπτυξαν αυτόν τον θρησκευτικό φανατισμό; Μήπως γαλουχούνται έτσι μέσα στη μουσουλμανική τους οικογένεια;
Υπάρχει κάποιος που να έχει υπόψη  το αντίστροφο γεγονός, δηλ. χριστιανόπουλα να καταχεριάζουν συνομήλικα μουσουλμανάκια επειδή φοράνε αυτό το ιδιότυπο σκουφάκι ή για κάποιο άλλο παρεμφερή λόγο.
Επίσης επισημαίνω ότι οι μουσουλμάνοι δεν αρκούνται σε ένα χώρο λατρείας αλλά θέλουν να επιβάλλουν και το σύμβολο της λατρείας τους το μιναρέ, την μαντήλα, τη φούρκα κλπ.
Είναι αυτό που λέει η σημερινή Τουρκία ότι στην ΕΕ θα μπουν όχι συμμορφούμενοι προς το ευρωπαϊκό κεκτημένο, αλλά οι ευρωπαίοι θα συμμορφωθούν προς το μουσουλμανικά ήθη και έθιμα.
ΣΓΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου