Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ





Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Γράφει ο *Αμφικτύων

Διενεργείται οικονομική και πληθυσμιακή επίθεση κατά της Ευρώπης εκ μέρους  των  Εβραιοσιωνιστικών  και Ισλαμικών κέντρων .  Ο Βορράς δέχεται εντονότερα  την οικονομική   επίθεση , ενώ ο Νότος πέραν της οικονομικής επιθέσεως  δέχεται και την εισβολή και κατοχή  από πυκνά κύματα  ισλαμικών και τριτοκοσμικών   λαθρομεταναστών . Ταυτόχρονα αναρχοαυτόνομες ομάδες  5φαλαγγιτών και πρακτόρων της Νέας Τάξεως   διαλύουν  το εσωτερικό  μέτωπο,  ώστε να εξασθενήσουν την άμυνα τους. Η Ελλάς, ευρισκομένη  στο  Ν.Α άκρον της Ευρώπης υφίσταται την μεγαλύτερη πίεση των λαθρομεταναστών  από την Τουρκία, ενώ η Κύπρος   κατελήφθη ήδη  κατά τα 2/3(το 37%) από το 1974 από τον Τουρκικό Αττίλα και από χιλιάδες  μουσουλμάνων μεταναστών. Η  χώρα μας έχει καταληφθεί από 4,5-5 εκατ. λαθρομετανάστες, όμως  κανείς δεν  θέλει  να τους καταγράψει επακριβώς και να τους μετρήσει. Γιατί;
Τώρα η ισλαμική και ασιατική Τουρκία  θέλει να   εισέλθει και επισήμως στην Ε.Ε. Αν συμβεί τούτο τότε  λίαν προσεχώς θα αποτελέσει την ηγέτιδα πληθυσμιακή και στρατιωτική δύναμη της Ευρώπης .  Η Ευρώπη των 27 κρατών χωρίς συνοχή, χωρίς στρατηγική, χωρίς όραμα, κατευθύνεται  από το σιωνιστικό κέντρο εξουσίας των ΗΠΑ και του Ισραήλ προς την καταστροφή . Όσον αφορά την χώρα μας ποτέ ίσως στο παρελθόν δεν βρέθηκε σε τόσο τραγική κατάσταση όσο σήμερον. Και τούτο  διότι δέχεται  πολυμέτωπη επίθεση από εσωτερικές και εξωτερικές δυνάμεις σε μια περίοδο όπου, το εσωτερικό της μέτωπο έχει  διαβρωθεί επικίνδυνα από πράκτορες και 5φαλαγγίτες  και η οικονομία της  βρίσκεται στα όρια της  χρεωκοπίας , ήτοι :
1/ Σχέδιο ΙΜΠΡΑΗΜ (1821-2008). Τούτο  προβλέπει την αποσταθεροποίηση της χώρας και τη γενική καταστροφή και κατατρομοκράτηση του πληθυσμού. Η Ελλάς  έχει γίνει στόχος   ισλαμικών και σιωνιστικών κέντρων , τα οποία κατά μυστηριώδη τρόπο  στα Βαλκάνια συνεργάζονται αρμονικά , ενώ την ίδια στιγμή σε άλλα μέτωπα συγκρούονται (Παλαιστίνη, Ιράν, Αφγανιστάν) Στα πλαίσια αυτού του σχεδίου εντάσσονται:
α/ Οι μεγάλες φονικές πυρκαγιές της Πελοποννήσου (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία )το καλοκαίρι του 2007 και η εγκατάσταση Πακιστανών στο χωριό Μερόπη Μεσσηνίας.
β/ Το κάψιμο του εμπορικού κέντρου της Αθήνας το Δεκέμβριο  2008 από τους αντιεξουσιαστές αναρχικούς ,  με την ενεργό  συμμετοχή    Κοσσοβάρων  ,   Αφγανών  και Πακιστανών λαθρομεταναστών    (δήλωση Αλέκας Παπαρήγα: «Ταλιμπάν κουκουλοφόροι»
γ/ Οι  καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής το καλοκαίρι του 2009
Στο διάστημα αυτό ο πολιτικός μας  κόσμος  τήρησε μια παρατεταμένη αφασία ,  απραξία  και παραλυσία, διότι   δεν ήθελε να εναντιωθεί στα νεοταξικά σχέδια;
2/ Σχέδιο «ΕΙΣΒΟΛΗΣ  ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» . Τούτο  αναπτύσσεται  εδώ και χρόνια κατά των  χωρών  της Νοτίου Ευρώπης (Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα ,  Ελλάδα και Κύπρος) με ιδιαίτερη ένταση κατά της Ελλάδος , η οποία θεωρείται ο αδύνατος κρίκος της Ευρωζώνης. Αν   δεν αναχαιτιστούν  εγκαίρως τα κύματα των λαθρομεταναστών,   εντός των προσεχών ετών θα έχουν αποβιβασθεί περίπου  20 εκατομμύρια   λαθρομεταναστών στην Ευρώπη (με πρώτο σταθμό την Ελλάδα) ,  ενώ αναμένονται  750 εκατ.  Τριτοκοσμικοί,  που θα τους ακολουθήσουν. Θα μπορέσει η χώρα να τους δεχθεί όλους αυτούς;
3/ Αν γίνει δεκτή η Τουρκία στην Ε.Ε τότε η εισβολή και κατοχή του Ισλάμ στην Ευρώπη θα  είναι   θεσμική και ΜΗ- αναστρέψιμη,  θα αλλάξει δε οριστικά το πολιτικό , οικονομικό  , κοινωνικό  και πολιτισμικό μοντέλο της Ευρώπης.
Μήπως τούτο  αποτελεί  προοίμιο του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου; 
Από κάποια ιστορική και γεωστρατηγική  ιδιοτροπία  όλοι οι παγκόσμιοι πόλεμοι   ξεκινούν από τα Βαλκάνια και την Ελλάδα(Α! & Β!  Π. Π , Ψυχρός Πόλεμος )  Και  δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάς έχει επιλεγεί και πάλι  σαν  πρώτος στόχος των  εβραιοσιωνιστών   και   αναρχοαυτόνομων, που υποκινούνται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ  και των  ισλαμιστών που υποκινούνται από την Τουρκία. Δεν δικαιολογείται η Ευρωπαϊκή αδράνεια. Εκτός και αν αποφάσισε η  εβραιοκρατούμενη Ε.Ε  ν' αντικαταστήσει τον Ευρωπαϊκό της Πολιτισμό, τον τρόπο ζωής και την ισχνή της Δημοκρατία με  το Ασιατικό μοντέλο .
Ληπτέα μέτρα προς αποτροπή της λαθρομετανάστευσης:
 Ορισμένα από τα ως  κάτωθι  μέτρα ίσως θεωρηθούν σκληρά και απάνθρωπα,  αλλά όταν διεξάγεται  πόλεμος εκείνο που πρωτεύει είναι το διακύβευμα: Θα γίνει η Ελλάδα ισλαμική-τουρκική ή Οχι; Θα  γίνουν  οι Έλληνες  ξένοι στον τόπο τους  ή Οχι; Για να επιτευχθεί τούτο δέον όπως:
1/ Αναπτυχθεί ο στόλος μας(Π.Ν + Λιμενικό )  στα ανατολικά και νότια μας σύνορα και να περιπολεί νυχθημερόν προς παρεμπόδιση εισόδου των λαθρομεταναστών.
2/ Οργανωθεί   Ναυτοφυλακή από αλιευτικά και άλλα μικρά σκάφη εξοπλισμένα και εξουσιοδοτημένα να σταματούν ακόμη και δια της βίας τα δουλεμπορικά πλοιάρια. Αυτά  να οδηγούνται  στα χωρικά ύδατα της χώρας προελεύσεως των .
3/ Θεσπισθούν βαρύτατες ποινές στους Έλληνες  και ξένους δουλεμπόρους, καθώς και η δήμευση της περιουσίας των ημεδαπών  δουλεμπόρων.   
4/ Συγκεντρωθούν οι λαθρομετανάστες σε ειδικούς χώρους και με πλοία ή αεροπλάνα να γίνει η επαναπροώθηση στις πατρίδες τους.
5/ Τεθεί το θέμα της λαθρομετανάστευσης στην Ε.Ε ώστε να ληφθούν  αποτελεσματικά μέτρα για το σταμάτημα της.
6/ Εξουδετερωθούν  οι πράκτορες  του εχθρού(πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ψευτοδιανοούμενοι, οικονομικοί παράγοντες κλπ) , καθώς και  οι 5φαλαγγίτες,   αναρχοαυτόνομοι-κουκουλοφόροι για  να σταθεροποιηθεί το εσωτερικό μέτωπο.
7/ Ενημερωθεί ο τοπικός πληθυσμός  να μην  παρέχει άσυλο στους λαθρομετανάστες , αλλά να τους δηλώνει στις Αρχές.
8/ Διεθαχθεί  δημοψήφισμα για τους μετανανάστες , αν τους θέλει ή όχι ο Ελληνικός λαός .
9/  Διακοπούν οριστικά  οι διαπραγματεύσεις ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε ,  ακόμη  και δια του Βέτο   Ελλάδος και Κύπρου.
*Αμφικτύων: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ , ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου