Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

20091211 Το ζεύγος Ταλάτ... εκπροσώπησε επαξίως τον Αττίλα

Το ζεύγος Ταλάτ... εκπροσώπησε επαξίως τον Αττίλα

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 07:00
187 λέξεις, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
URL: http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=1753801


Φραστική επίθεση από το ζεύγος Ταλάτ δέχτηκαν στο Λονδίνο Κύπριοι φοιτητές που διαδήλωναν κατά του κατοχικού καθεστώτος. Οι φοιτητές μαζεύτηκαν έξω από το πανεπιστήμιο του LSE στο Λονδίνο, όπου θα μιλούσε ο κατοχικός ηγέτης, για να διαδηλώσουν για τη συνεχιζόμενη κατοχή.

O Μεχμέτ Αλί Ταλάτ παρουσιάστηκε ανήμπορος να ανταποκριθεί στα ερωτήματα των φοιτητών.
Με τη λήξη της εκδήλωσης και την έξοδο του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ από την αίθουσα, οι Κύπριοι φοιτητές συνέχισαν να διαδηλώνουν ειρηνικά και να φωνάζουν ρυθμικά «Turkish Troops Out Of Cyprus» («Εξω ο κατοχικός στρατός από την Κύπρο»).

Ο εκπρόσωπος του Αττίλα, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και περίπου 10 μπράβους, αντί να μπει στο αυτοκίνητο που τον περίμενε, προσέγγισε τους διαδηλωτές και τους ζήτησε την ευκαιρία να μιλήσει.

Ο διάλογος εξελίχθηκε σε φραστικό επεισόδιο, καθώς ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ παρουσιάστηκε ανήμπορος να ανταποκριθεί στα ερωτήματα των φοιτητών και αναγκάστηκε να παρέμβει η πολύ οξύθυμη και αθυρόστομη γυναίκα του (Ογια Ταλάτ), η οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και απρεπείς χειρονομίες.

Κατά την αποχώρησή τους μάλιστα, ένας εκ των σωματοφυλάκων του, μίλησε προσβλητικά και απαξιωτικά κατά των διαδηλωτών. Η σοβαρή, συγκρατημένη και αξιοπρεπής παρουσία των φοιτητών ήταν αρκετή για να φέρει τον πολιτικό αττιλάρχη εκτός ελέγχου!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου