Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

20080302 ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ; 7 ΜΗΝΕΣ ΕΝΟΧΟΣ!
http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1190&Itemid=1

Στις 3 μ.μ. εκδόθηκε η απόφαση στη δίκη του Παρατηρητηρίου και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κατά του «Ελεύθερου Κόσμου». Η απόφαση ήταν καταδικαστική για τον εκδότη Δημήτριο Ζαφειρόπουλο και τον αρθρογράφο Θεόδωρο Χατζηγώγο με ποινή 7 μήνες φυλάκιση. Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και θα περιμένουν την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Κατά την διάρκεια της διαδικασίας οι κατήγοροι επικεντρώθηκαν στην «προσβολή» και τον «φόβο» που τους προκαλούν τα δημοσιεύματα του «Ε.Κ.», χωρίς όμως να δικαιολογήσουν τα αίτια αυτού του «φοβικού κλίματος» εναντίον τους. Αντίθετα επικεντρώθηκαν στην «ακροδεξιά» και «ρατσιστική» όπως την χαρακτήρισαν ιδεολογία της εφημερίδας, μια ιδεολογία που προφανώς τους ενοχλεί και την οποία η έδρα δέχθηκε ως το μοναδικό κριτήριο καταδίκης μας.
Φράσεις οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ακροατηρίου, υπήρξαν οι αφορισμοί Δημητρά ότι «όποιος είναι αναγνώστης του «Ε.Κ.» έχει εν δυνάμει εγκληματική συμπεριφορά». Όσο για τους εκπροσώπους του ΚΙΣ, αρνήθηκαν να τοποθετηθούν για τα εγκλήματα των Σιωνιστών στην Παλαιστίνη, ενώ επίσης αρνήθηκαν τις σχέσεις τους με σιωνιστικές οργανώσεις, παρόλο που υπεδείχθη ότι φιλοξενούν στην ιστοσελίδα τους την Ένωση Σιωνιστών Ελλάδας.
Ίσως το αποτέλεσμα να ήταν προδιαγεγραμμένο, αφού μετά την προ μηνών καταδίκη του Κώστα Πλεύρη, όπως έχουμε ξαναγράψει άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου για την τιμωρία όλων όσων θέλουν να εκφράσουν μία μη πολιτικά ορθή άποψη.
Πολύ δε περισσότερο, όποιος τολμά να ασκήσει την όποια κριτική στην εβραϊκή κοινότητα, θα έχει να περιμένει την καταδίκη του.
Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια.
Κάντε κλικ N1035/ISRAHL-EBRAIOI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου